badalau1De doi ani de zile, județul Giurgiu se află sub conducerea lui Vasile Mustățea. Și, tot de doi ani, nu se vede nimic schimbat în bine în aspectul județului.

”Au trecut doi ani, și județul Giurgiu, în loc să evolueze, merge ca racul, înapoi. Suntem, ca și județ, pe ultimul loc în țară la investiții. După doi ani de mandat Vasile Mustățea, nu s-a făcut nimic. Suntem mai rău ca acum douăzeci de ani. Problema e că, din încăpățânarea lui Mustățea, din maniera lui de a administra județul, vor suferi doar cetățenii de rând. Nu este posibil ca acum, când se deschid linii de finanțare pentru proiecte, județul nostru să vină cu doar 16 proiecte, din care patru sunt cu semnul întrebării, dacă vor fi sau nu acceptate!Alte județe au venit cu 80, chiar cu o sută de proiecte, toate făcute ca la carte, pe când noi…”, a declarat, în cadrul unei recente conferințe de presă, președintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

Comparând situația județului Giurgiu cu cea a județelor învecinate, senatorul giurgiuvean spunea că este inacceptabil ca, în condițiile în care o parte dintre parlamentarii giurgiuveni se luptă pentru aducerea de fonduri și de investiții în județ, un individ de teapa lui Vasile Mustățea să se pună contra permanent, și să se folosească de sărăcirea județului pentru a-l putea controla mai bine. ”Încăpățânarea lui Mustățea de a duce la sapă de lemn județul, și, în special, municipiul, nu este bună pentru nimeni. Municipiul Giurgiu este ca o locomotivă, care, dacă are putere, trage după ea tot angrenajul care, în cazul nostru, este reprezentat de județ”, a mai spus Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.