gunoiRecent, senatorul social-democrat, Niculae Bădălău, atrăgea atenția asupra unui aspect mai puțin cunoscut de locuitorii județului Giurgiu: avem groapă de gunoi, ecologică, ce-i drept! Dar aceasta zace nefolosită, așa că a devenit mai ecologică decât ar fi trebuit: pe terenul cu pricina au crescut bălării!

”Proiectul acesta zace nefinalizat, în sensul că giurgiuvenii plătesc, în continuare, unul dintre cele mai mari prețuri la gunoi! Asta pentru că, în loc să ducem deșeurile menajere la groapa de la Frătești, în care s-au băgat bani mulți, cheltuim bani aiurea cu transportul gunoiului la București, la groapa de la Glina sau de la Jilava. Toți acești kilometri se reflectă în prețul final al gunoiului!”, a precizat senatorul Bădălău.

Mai mult, un lucru ce ar da fiori pe șira spinării oricărui om de bună credință a fost dezvăluit de senatorul giurgiuvean: ceva greșit în proiect, în implementare sau chiar în perioada de derulare, a dus la o corecție de treizeci de miliarde de lei vechi. ”Cine va plăti banii aceștia? Nici Vasile Mustățea, nici Dumitru Beianu, nici altcineva nu va da un leu pentru achitarea acestei corecții. Nimeni nu răspunde, nimeni nu recunoaște că ar fi greșit cu ceva! Sumele vor fi virate tot din banii giurgiuvenilor”, a spus Niculae Bădălău.

În schimb, Vasile Mustățea și Dumitru Beianu se disculpă, spunând că, de fapt, banii aceștia se întorc în Consiliul Județean, deoarece se constată că s-a acordat acea corecție în mod eronat județului nostru. Dar cei doi ”uită” să spună, concret, ce se va întâmpla cu această sumă, în buzunarele cui va ajunge sau unde vor fi folosiți cei treizeci de miliarde de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.