Valentin Adrian Iliescu a revenit la Giurgiu, după o absență de aproape cinci ani din județ! Acesta a anunțat că s-a alăturat, de miercuri, 2 aprilie, echipei județene a Partidului Social Democrat.

”Sunt  onorat de faptul că am fost acceptat în această echipă. Relația mea cu Niculae Bădălău a fost, pe parcursul timpului, una de colaborare, dar și de respect, și totul  pentru interesul cetățeanului. Am decis să revin în Giurgiu, pentru că mă simțeam dator pentru perioada 2007 – 2009, dar și pentru că aveam sentimentul că mai am încă foarte multe de făcut”, a declarat, în cadrul conferinței de presă a Partidului Social Democrat, Valentin Adrian Iliescu.

Principalele direcții pe care va acționa  nou-venitul în rândul social-democraților giurgiuveni sunt legate de identificarea soluțiilor de finanțare pentru problemele județului, în special pentru infrastructură, bazându-se, în special, și pe influența pe care președintele PSD Giurgiu o are la nivel național, dar și identificarea de soluții de sprijinire a fermierilor în accesarea de fonduri europene, și asta pentru că, la nivel județean, sunt încă foarte multe de făcut.

”Principala problemă este legată de crearea condițiilor – atât în plan social, cât și economic – ca puterea de cumpărare la nivelul județului să crească, și putem face acest lucru doar prin crearea de locuri de muncă”, a mai spus Valentin Adrian Iliescu.

La rândul său, președintele social-democraților giurgiuveni, Niculae Bădălău, a afirmat că ”este o onoare pentru PSD Giurgiu faptul că Valentin Iliescu a ales să se alăture organizației noastre, pentru a întări echipa. După cum se vede, ne întărim cu oameni valoroși, care au avut, de-a lungul timpului, un aport important la dezvoltarea județului Giurgiu. Astfel, vom face o echipă puternică, pentru bunăstarea județului și a locuitorilor săi!”, a mai spus președintele PSD Giurgiu.

Prin venirea sa la PSD Giurgiu, Valentin Iliescu a confirmat faptul că, și acum, ca și în prima perioadă în care a avut contact cu județul nostru, îi pasă de giurgiuveni, și că niciodată nu este prea târziu pentru a te implica, a porni de jos, pentru a ajuta. De asemenea, a infirmat zvonurile conform cărora ar fi acceptat provocarea social-democraților giurgiuveni în schimbul vreunei funcții în partid sau în administrație.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.