Joi 20 februarie, pe Drumul Naţional 5, la km.19, în afara localităţii Adunaţii-Copăceni, judeţul Giurgiu, C.N., o tânără de 24 ani, din comuna Adunaţii-Copăceni, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda Octavia, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens lovind-se lateral stâng cu un autoturism Renault, condus de P. C. G., de 35 ani, din Bucureşti şi auto marca BMW, condus de I. S., de 46 ani, cetăţean străin.

Din accident a rezultat  rănirea uşoară a conducătoarei auto C. N. şi a lui C. M., de 27 ani, din comuna Adunaţii-Copăceni, judeţul Giurgiu, ocupante ale autoturismului marca Skoda Octavia dar şi a lui M. M., de 27 ani şi R. E., de 23 ani, cetăţeni străini, ocupanţi ai autoturismului marca BMW. În urma accidentului cele trei autoturisme au fost avariate în proporţie de aproximativ 40 la sută.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu efectuează în cauză cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.