Fundatia Romana de Mediere si-a desemnat la sfarsit de an premiantii, pentru toate categoriile, apreciind pentru aceste evaluari toti membrii din Romania.

Alaturi de nume consacrate la nivel national, in randul premiantilor se regasesc si doi giurgiuveni, doua nume cunoscute si identificate de mult timp cu medierea la nivelul judetului Giurgiu . Astfel, Cabinetul Mediatorilor Asociati Vuca si Mustateanu sunt premiati de F.R.M. pentru numarul mare de medieri incheiate cu succes pentru partile implicate, ceea ce demonstreaza profesionalismul de care acestia dau dovada in mediere.

Mediatorul Constantin Flimon, presedintele F.R.M., a declarat in exclusivitate pentru Giurgiu-net.ro:Atat cu ocazia colaborarilor pe care le avem in Bucuresti cu Cabinetul Mediatorilor Asociati Vuca si Mustateanu, cat si din documentele oficiale, din numarul de acorduri de mediere emise de acestia la Giurgiu, reiese implicarea si profesionalismul acestor colegi in procesul de mediere. Avem nevoie de aceeasi implicare din partea tuturor membrilor fundatiei pentru a putea mentine medierea la un nivel maxim de incredere din partea populatiei din Romania

Vom reveni cu amanunte.