Realizarea şi reabilitarea infrastructurii în judeţul Giurgiu reprezintă prioritatea Consiliului JudeţeanGiurgiu pentru acest an. „Deocamdată aşteptăm bugetul de la finanţe, nu au sosit încă cifrele deşi le aşteptăm mai demult, dar pot să spun că proiectele prioritare în acest an sunt legate de infrastructură şi cel mai important proiect pentru acest an este reabilitarea drumului judeţean 603 între Comana şi Naipu pe o porţiune de aproximativ 30 de kilometri acesta fiind şi al doilea drum judeţean cel mai lung din judeţ, primul fiind DJ 411 la care se lucrează”, a declarat, joi, preşedintele CJ GiurgiuVasile Mustăţea.
Totodată, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu spune că vrea să realizeze în acest an master planul pentru întreg judeţul privind alimentările cu apă şi canalizările astfel încât în anul 2014 judeţul să fie pregătit în vederea proiectelor cu fonduri europene.

Tot din bugetul pentru acest an CJ vrea să finalizeze reabilitarea Ambulatoriului de la Spitalul din Vadu Lat şi proiectul de reabilitare şi extindere a Căminului de bătrâni de la Mironeşti. AGERPRES