Toate încasările din biletele vândute pentru meciul cu Viitorul Constanţa, de luni, vor fi donate băieţelului de 3 ani, lovit de cancer.

Andrei Dumitru e băieţelul din Giurgiu, de 3 ani şi 10 luni, diagnosticat cu o tumoare malignă a plămânului drept ce-i cuprinsese şi toracele despre care am scris încă de la începutul verii trecute. După nu mai puţin de 15 serii de chimioterapie, sistemul imunitar al lui Andrei este aproape distrus. De aceea, el are nevoie de o analiză tomografică specială – PET/CT – ce practice arată câte celule canceroase mai sunt active în organismul micuţului.Dar analiză costă 6.000 de lei, bani pe care părinţii lui Andrei, după luni şi luni de cheltuieli cu drumurile, spitalele şi medicamentele, nu-i mai au.

Impresionaţi de drama lui Andrei, membrii galeriei echipei de fotbal Astra Giurgiu, dar şi conducerea formaţiei din Liga 1, vor să îl ajute pe băieţel în mai multe feluri. În primul rând, şefii formaţiei în acord cu suporterii au hotărât ca toate încasările din biletele vândute la meciul ce va avea loc luni, 25 februarie, de la ora 18.00, între Astra şi Viitorul Constanţa, din cadrul etapei cu numărul 20 a campionatului, să fie direcţionate pentru ajutorarea lui Andrei.

În plus, galeria „Giurgiu-Boys” va demara strângerea de fonduri prin scoaterea la licitaţie a unor obiecte „hand-made” executate de deţinuţii Penitenciarului Giurgiu, împreună cu alte lucruri ce pot fi donate de orice giurgiuvean ce vrea să-l ajute pe micuţul ce se luptă cu teribila boală. De asemenea, în cadrul unei alte acţiuni ce se va numi ”O zi pentru Andrei”, membrii galeriei vor presta diferite activităţi în societăţi comerciale din oraş (spălătorii auto, baruri, restaurante, etc), toţi banii rezultaţi în urma muncii lor din acea zi urmând a fi donaţi băieţelului.

Cum biletele pentru partida de luni, între Astra şi Viitorul Constanţa, au fost deja puse în vânzare, puteţi contribui la salvarea lui Andrei Dumitru, venind la meci şi cumpărând bilete.

Mai mult: Astra Giurgiu şi membrii galeriei sar în ajutorul lui Andrei Dumitru – Cazuri Copii | Libertatea.ro