Cu totii cunoastem deja Cazul disperat al unor tineri părinţi giurgiuveni din cauza bolii copilului lor Andrei ! Cei care inca nu au aflat gasesc toate informatiile necesare AICI !

Galeria Astra Giurgiu alaturi de Clubul Sportiv Astra Giurgiu au hotarat ca banii incasati din vanzarea biletelor pentru meciul de luni, 25 februarie 2013 ce se va desfasura la Giurgiu intre Astra Giurgiu si Viitorul Constanta sa fie donati in contul destinat tratamentului micutului Andrei !

Cei intresati pot cumpara bilelete la preturile de 5, 10, sau 15 lei ( in functie de locul in tribuna ) de la repezentantii galeriei care vor fi prezenti de maine 21 februarie in prima cafenea de langa pietonala din centru, vis-a vis de Teatrul Valah !

Deasemenea oricine dintre noi care pe langa bani mai are si un suflet mare poate dona orice suma in cutia sigilata de donatii prezenta la membrii galeriei Astra Giurgiu sau in contul în lei RO45 BTRL 05301201 T88145 XX – titular de cont  tatal copilului, Dumitru Daniel Mădălin.