Galeria echipei Astra Giurgiu s-a mobilizat, nu numai pentru a face atmosfera la meciurile echipei de fotbal, ci si pentru ajutorarea familiei lui Andrei Stefan Dumitru.

La sfarsitul saptamanii trecute, seful galeriei, Marian Prodan, a convocat o conferinta de presa, in cadrul careia a facut cunoscute cateva dintre actiunile pe care le va intreprinde pentru a sensibiliza opinia publica si pentru ca suma de bani necesara analizelor lui Andrei, sa fie adunata in cel mai scurt timp.
„Cazul lui Andrei ne-a impresionat pe toti cei din galeria Astrei, asa ca nu am stat pe ganduri si am si trecut la actiune. Nu poti sta impasibil la o asemenea tragedie… Andrei si familia lui au nevoie de noi, acum, pentru ei, orice telefon care suna, este o sansa in plus. Am stat de vorba cu colegii din galerie si am hotarat sa ne unim fortele si sa ne implicam in acest caz. Din acest moment, lupta lui Andrei a devenit si lupta noastra…”.

Marian Prodan a donat deja o suma de bani, la fel cum a facut si colegul lui, Petrisor, care si-a donat salariul… La fel vor face si ceilalti din galeria Astra. Dar lucrurile nu se opresc aici, in aceasta saptamana, la cafeneaua Don Cafe, va fi organizata o expozitie cu vanzare. Fiecare giurgiuvean poate dona un obiect, care poate fi cumparat, iar banii astfel colectati, vor intra in contul lui Andrei.

Galeria Astra pregateste insa, si o surpriza de proportii, un meci intre Old Boys si echipa galeriei, iar lucrurile nu se vor opri aici, probabil ca incasarile de la primul meci al Astrei, vor intra in acelasi cont.

O alta actiune vizata de baietii din galerie este aceea de a munci o zi gratis la orice societate comerciala (spalatorie auto, restaurant, zilieri, iar banii sa fie donati in contul lui Andrei.

Asadar se poate, iar exemplul celor din galeria echipei Astra ar trebui urmat de noi toti. Pentru ca viata nu iarta pe nimeni, insa solidaritatea ne poate salva pe toti.

Sursa: http://opiniagiurgiu.ro/politica/galeria-astrei-lupta-pentru-andrei/