Intr-o recenta emisiune la un post local de televiziune senatorul si presedintele organizatiei judetene a PNL Giurgiu, Lucian Iliescu, a facut unele precizari referitoare la asazisele disensiuni din randul liberalilor giurgiuveni.
Conform celor spuse de Lucian Iliescu, toate zvonurile aparute in unele publicatii giurgiuvene sunt rautacioase, rau intentionate,avand ca singur scop destabilizarea unitatii si fortei demonstrate de aceasta organizatiein ultimele trei mandate parlamentare, perioada in care s-a situat pe primele locuri pe tara in rezultatele obtinute.

Referitor la relatia dintre el si Vasile Mustatea, Lucian Iliescu sustine ca toate zvonurile au pornit de la faptul ca de mai multe ori dansul i-a atras atentia lui Mustatea asupra laudelor exagerate venite din partea unor oameni din afara partidului (uneori chiar adversari politici); aceste laude ar trebui sa ii atraga atentia si sa il puna in garda. Nicio persoana cu functii de conducere nu trebuie sa se indeparteze de viata de partid desfasurata in organizatiile din teritoriu.
Pierderea legaturilor cu oamenii poate duce la rezultate nesatisfacatoare, in viitoarele confruntari politice.

Referitor la Marin Anton, Lucian Iliescu a afirmat ca acesta este un om de mare valoare si ca niciodata nu s-a pus problema ca el sa solicite anumite functii de conducere in cadrul organizatiei judetene a PNL Giurgiu.

Sursa: http://giurgiuonline.net/nu-sunt-tensiuni-in-organizatia-pnl-giurgiu-afirma-presedintele-acesteia-lucian-iliescu/