Marian Măroiu, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL, prezent la conferinţa de presă desfăşurată miercuri, 30 ianuarie, şi-a arătat nemulţumirile legate de activitatea primarului Nicolae Barbu.

„Nu vreau să critic foarte mult. Înţeleg că este un timp scurt de când a preluat mandatul, dar giurgiuvenii încep să observe că în oraş nu se întâmplă nimic care să le îmbunătăţească viaţa.

Aş vrea să îl rog să mai lase călătoriile lungi şi dese şi să se ocupe de oraş, să ofere mai mult timp problemelor celor care l-au ales. Aceasta deoarece observ atât eu cât şi orice giurgiuvean că gropile din asfalt sunt tot mai adânci şi mai dese, iluminatul public începe să devină la nivelul satelor din judeţ, şi atunci oamenii încep să îşi pună semne de întrebare şi să conştientizeze că Nicolae Barbu nu prea reuşeşte să realizeze nimic din ce a promis în campania electorală. De la vorbe la fapte este cale lungă, cale pe care Nicolae Barbu nu reuşeşte să o parcurgă şi nici nu dă impresia că ar fi în stare să o străbată” a mai afirmat vicepreşedintele PNL Giurgiu, Marian Măroiu.

Cristina Rotaru http://www.stirigiurgiu.ro/marian-maroiu-nemultumit-de-activitatea-lui-nicolae-barbu/