În cadrul unei conferinţe de presă susţinută vineri, 25 ianuarie la PNL Giurgiu, Toma Petcu – vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL şi totodată consilier local, – a analizat activitatea primarului Nicolae Barbu.
Toma Petcu a ţinut să precizeze că până în prezent giurgiuvenii asistă doar la schimbări negative.
„Asistăm de 8 luni la o serie de modificări negative a modului în care este administrat oraşul Giurgiu.
Nicolae Barbu tot insistă cu taxa de habitat şi nu înţeleg de ce. Se poate face o dezbatere publică în care cetăţenii să decidă dacă această taxă este binevenită sau nu. În şedinţa ce urmează să se desfăşoare în data de 31 ianuarie în cadrul Consiliului Local, executivul Primăriei vine şi ne propune un proiect de hotărâre prin care îşi propune să reglementeze funcţionarea cimitirelor din oraş.
Sunt foarte multe lucruri greşite în acest regulament. Sunt foarte multe abateri de la lege, în primul rând de la legea bunului simţ. Noi, consilierii locali vom vota împotriva acestui regulament dacă el râmâne în forma actuală. Nu vom accepta orice proiect care se pune pe masă. Nu suntem de rea credinţă, dar nu am fost şi nu vom fi vreodată vasalii primarului Nicolae Barbu.
Este timpul ca cetăţenii să se uite în jur şi să facă o comparaţie: cum arăta oraşul în timpul mandatului d-lui Iliescu şi cum arată acum?”
Vicepreşedintele PNL Giurgiu, Toma Petcu şi-a încheiat intervenţia specificând că îi pare rău că giurgiuvenii au ajuns în situaţia de a regreta că l-au votat pe Nicolae Barbu.
Cristina Rotaru http://www.stirigiurgiu.ro/pnl-ul-nemultumit-de-activitatea-primarului-nicolae-barbu/