Bărbatul a fost găsit mort lângă o casă nelocuită de localnicii din comuna Hereşti. Poliţistii au constatat că victima avea pe corp leziuni la cap şi torace şi muşcături de animale. Victima avea 37 de ani şi era născut în judeţul Gorj.

Comisarul Cristian Şuţă, purtătorului de cuvânt al IPJ Giurgiu, a oferit următoarele informaţii despre acest incident: „A fost descoperit de câţiva localnici care mergeau prin sat. Cadavrul era în faţa unui imobil din comună. Victima prezintă leziuni pe corp, lovituri la cap, dar şi la torace, precum şi muşcături de animale. A fost transportat la morga din Giurgiu în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii şi se continuă cercetările pentru stabilirea autorului de comiterea infracţiunii de omor calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisarul Cristian Şuţă.

Localnicii au relatat că victima este un muncitor sezonier, de 37 de ani, din judeţul Gorj, care ar fi avut o altercaţie într-un bar din Hereşti cu un bărbat din comună, iar după ce s-a închis localul suspectul ar fi urmărit victima, pe care ar fi omorât-o, abandonând apoi cadavrul pe jumătate dezbrăcat. Pedeapsa pentru omor calificat fiind închisoarea între 15 şi 25 de ani.

Citiţi mai mult: Crimă oribilă în Giurgiu. Un bărbat a fost ucis şi dat la câini ca mâncare – Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/crima-oribila-in-giurgiu-un-barbat-a-fost-ucis-si-dat-la-caini-ca-mancare-1021015.html#ixzz2JBdtMCyS
EVZ.ro