Un bărbat de 44 de ani a pus pe jar autorităţile după ce a făcut un scandal monstru într-un bloc din municipiul Giurgiu. Azi-noapte, el a spart geamurile locuinţei şi i-a alungat din casă pe ceilalţi membrii ai familiei. Negociatorii Poliţiei şi Jandarmeriei încearcă să îl calmeze.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti reiese că scandalul a izbucnit aseară, într-un imobil de strada Tineretului, din municipiul Giurgiu. La etajul patru al unui bloc, un bărbat de 44 de ani a spart geamurile locuinţei şi a alungat-o din casă pe fiica ei, cu care locuia în apartament. Femeia a fost nevoită să doarmă, peste noapte, la un adăpost social, destinat persoanelor fără adăpost. Dimineaţă, tânăra a încercat să îl convingă pe tatăl ei să o lase să intre în casă, să îşi ia hainele şi alte bunuri care îi sunt necesare. Atunci, a reizbucnit scandalul.

De teama unui gest necugetat al bărbatului, vecinii au chemat Poliţia. Oamenii spun că în apartament este o butelie şi îl cred în stare de orice pe individual violent, chiar să arunce în aer apartamentul. Poliţiştii spun, însă, că “teroristul” de la etajul patru nu a ameninţat că va arunca în aer casa. Totuşi, oamenii legii au evacuat blocul.

“Am fost sesizaţi în jurul orei 10.00. Bărbatul refuză orice dialog cu cu rudele sau vecinii. La faţa locului au ajuns poliţişti, jandarmi şi reprezentanţi ISU. Un reprezentant al Jandarmeriei şi un psiholog încearcă să îl convingă pe bărbat să îi lase să intre în apartament”, a precizat pentru EVZ purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, subcomisarul Constantin Şuţă.

Citiţi mai mult: „TERORISTUL” DIN GIURGIU. A spart toate geamurile şi şi-a alungat familia din casă – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/teroristul-din-giurgiu-a-spart-toate-geamurile-si-si-a-alungat-familia-din-casa-1021023.html#ixzz2JBdUYbQc
EVZ.ro