Neti Sandu vorbeşte, într-un interviu acordat ProTV Magazin, despre zodiile norocoase în 2013, precizând că tuturor le va fi bine, indiferent dacă sunt sau nu zodie de apă, iar din iunie 2013 până în iulie 2014 va fi anul norocos al Racului.

Avem un Jupiter în sfera comunicării până în iunie. Încă din februarie se deblochează traseul norocos pe această zonă şi trebuie dezvoltată comunicarea pe toate nivelurile. Jupiter, Marele Benefic, intră în zodia Racului din iunie 2013 şi face un triunghi echilateral, care înseamnă armonie în semnele de apă, adică Rac, Scorpion şi Peşti. Tuturor o să ne fie bine, indiferent dacă suntem sau nu zodie de apă, însă din iunie 2013 până în iulie 2014 este anul norocos al Racului şi al celor cu ascendent în Rac„.

Potrivit acesteia, din iunie 2012 până în iunie 2013 este anul norocos al Gemenilor, alături de celelalte două semne de Aer, respectiv Balanţă şi Vărsătorul, precum şi Săgetătorul, aflat în opoziţie cu Gemenii, la care se adaugă Leul şi Berbecul. „Să nu uităm de cei care au ascendentul în aceste zodii – conjunctura este una favorabilă şi pentru ei. Din iunie 2013 până în iulie 2014, Jupiter intră în Rac şi premianţii zodiacului sunt cei din triunghiul semnelor de apă, adică Racul, Scorpionul şi Peştii, precum şi Capricornul, semnul opus Racului, Fecioară şi Taurul. Bineînţeles, cei cu ascendentul într-una din aceste zodii vor fi şi ei la fel de norocoşi„, explică Neti Sandu.

Întrebată cum s-a apucat de „citit în stele”, Neti Sandu a spus: „M-am apucat de curiozitate după revoluţie, voiam să fac ceva nou şi să profit de libertate. Iniţial am vrut să aflu despre ce este vorba şi, încetul cu încetul, am văzut că astrologia este un domeniu atât de vast şi de fascinant încât m-am apucat de studiat de parcă intrasem la facultate. Acasă am cărţi, cursuri şi efemeride, care sunt nişte tabele cu poziţiile planetelor. După efemeride îmi fac hărţile, nu le scot de pe internet, iar ca să fac prognoza pe un an, fac 12 hărţi, adică iau poziţiile planetelor din tabel şi le aşez pe hartă ca să văd care pe unde merg. Fiecare planetă se deplasează în alt ritm şi în funcţie de mersul lor se creează nişte unghiuri pe boltă, care ne dau nouă pe Pământ anumite evenimente. Este foarte important să urmăresc hartă ca să pot spune ce se va întâmpla, deşi am o experienţă destul de vastă, am nevoie de aceste tabele pentru o mai mare precizie”.

Neti Sandu spune însă că nu îşi planifică viaţa după horoscop. „Nici măcar eu nu am pretenţia să spun cu precizie ce voi face, ştiu ce aş putea să fac, dar oare sunt în stare? După atâţia ani mi se mai reproşează că prognoza nu a coincis întotdeauna cu realitatea, însă oamenii trebuie să înţeleagă faptul că una este conjunctura ofertantă şi alta este ce sunt eu capabil să fac. Atunci când o zi este bună, toţi putem să facem un anumit lucru, dar nu toţi suntem în stare din cauza blocajelor pe care ni le creăm singuri la nivel mental. Dacă le-am depăşi, am putea profita de conjunctura benefică„, spune Neti.