Prin Ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor, la propunerea inspectorului general al Poliţiei de Frontiera Române, în condiţiile legii, la conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost împuternicit să asigure continuitatea exercitării actului managerial, până la organizarea concursului de ocupare a funcţieicomisarul şef de poliţie Mitroi Paul Savu.

Până la data împuternicirii în funcţia de şef inspectorat teritorial, ofiţerul, cu o experienţă de peste 22 ani în domeniu, a îndeplinit funcţii de execuţie în cadrul P.T.F. Giurgiu Rutier şi Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Giurgiu,  precum şi funcţii de conducere de şef sector la S.P.F. Vedea, inspector şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Teleorman, respectiv şef Serviciu Teritorial al Poliţiei de Frontieră Teleorman.

Măsura a fost dispusă ca urmare a încetării împuternicirii comisarului şef de poliţie Georgescu Aurel în funcţia de şef al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Detalii pe siteul: http://giurgiuveanul.ro/stiri/sef-nou-la-inspectoratul-teritorial-al-politiei-de-frontiera-giurgiu/#ixzz2FQ3FFMIZ