Foarte multe publicatii nationale si internationale afirma sus si tare ca au dovezi ca vine sfarsitul lumii . Plecand de la faptul ca pe 21/12/2012 Calendarul Maya se termina brusc, si pana la alinierea planetelor, miscarea caii lactee si evolutia activitatii din adancul Terrei, totul conduce la concluzia ferma ca pe 21/12/2012 inevitabil sfarsitul lumii se va produce.

Sigur ca discutia este una mai lunga iar eu am cateva amendamente la teoria mai sus amintita .

1. Sfarsitul vine dar nu pentru toata lumea ! Expertii in sfarsitul lumii spun ca cei drepti, cei initiati sau cei iluminati nu vor fi afectati de eminentul sfarsit . Eu spun ca lucrurile aici stau putin altfel : o singura categorie de mamifere va fi afectata de mult mediatizatul sfarsit la care se adauga o categorie de humanoizi ce au un comportament asemanator cu cel al mamiferelor condamnate la inevitabilul sfarsit .

2. Dovezile sfarsitului se regasesc in Calendarul Ortodox Roman . Ne pierdem timpul citind calendarul Maya si nu aruncam o privire in Calendarul Ortodox Roman unde putem citi clar un lucru pe care batranii il stiu de de sute de ani in Romania .

Pe data de 21 decembrie in fiecare an, fara exceptie, este o sarbatoare precrestina ce isi afla radacinile in traditiile antichitatii romane. Lumea romana avea un ritual sangeros la Saturnali, pe 21 decembrie, consacrandu-l lui Saturn, la origine zeu al semanaturilor. Sarbatoarea a fost preluata si de crestinism iar numele ei este Ignatul ! Pricepeti ?

De Ignat vine sfarsitul lumii porcesti ! De Ignat tot romanul taie porcul , nu ? ce se intampla cu lumea porcilor ? Se sfarseste ! Cand se intampla asta ? Pe 21/12/2012 ! Mai clar de atat nu se poate ! Sa nu uit, v-am zis ca si pentru o categorie de humanoizi cu comportament asemanator vine sfarsitul in aceasi zi ? Nu sunt sigur, poate pentru unul singur, si nu lumea reala ci lumea viselor sale, a iluziilor desarte in care se complace !

Considerati asta o replica draguta la muscaturile pe care le primesc de la un individ platit lunar cu patruzeci de milioane din bani publici ca sa imi critice actiunile, personalitatea si textele aparute pe acest blog ! Gem D. Geaba , de Ignat iti doresc, vise placute !