Cel mai probabil din teama unui posibil esec pentru unul din candiatii sai , ziarele P.S.D.-iste lansau zvonuri mincinoase si acuzative catre colegii de alinta din P.N.L. incercand sa isi obtina in avans scuzele necesare unui eventual esec electoral. Numai ca, rezultatele scrutinului au demonstrat adevarul : . P.N.L. Giurgiu a fost corect fara de candatii P.S.D. drept dovada stand rezultatul pe care acestia l-au obtinut in alegeri. Intrebarea care se naste este :

Au mincinosii puterea sa isi ceara scuze ?

Au ei puterea sa ii ceara scuze directorului de campanie al P.N.L. Giurgiu, Dumitru Gavrila, pentru nenumaratele acuze nefondate lansate la adresa domniei sale ? Au ei capacitatea sa scrie despre corectitudinea dumnealui si despre importanta implicarii sale in aceasta campanie electorala ?

Au mincinosii puterea sa ii ceara scuze doamnei Smaranda Iliescu, pentru implicarea numelui dumneaei in povesti de campanie cu care dansa nu avea nicio legatura ?

Au ei puterea sa recunoasca faptul ca au gresit fata de Lucian Iliescu pentru indoielile exprimate fata de onestitatea domniei sale ?

Au ei puterea sa renunte la razboaie si acuze si sa ajute la instaurarea pacii in U.S.L. constieti ca dincolo de ambitiile personale guvernarea ar trebui sa fie in sprijinul cetatenilor si nu al orgoliilor ce ii mana in lupte fara miza ?