Preşedintele Traian Băsescu a apărut joi în Parlament cu o cravată violet. Tocmai într-o zi de joi, când şeful statului e în formă maximă, aşa cum se temea în urmă cu ceva vreme pesedistul Viorel Hrebenciuc.

„Deci în ziua de joi în general Băsescu este în formă maximă pentru că cel puţin cei care se ocupă de ezoterie ştiu ce înseamnă Ziua Flăcării violete, şi dacă aţi observat cei din PD-L purtau violet şi cravatele, şi pulovărele, şi pulovărul pe care îl purta Băsescu. Deci există o filiaţie aici”, declarat sforarul PSD Viorel Hrebenciuc în urmă cu trei ani.

Presedintele a cerut ca cu ocazia referendumului de demitere sa fie un referendum pentru o noua constitutie si pentru un Parlament unicameral cu 300 de parlamentari.

Din primele minute de declaratii ale presedintelui Traian Basescu in Parlament de dupa citirea documentului cu acuzatii reiese foarte clar ca presedintele va merge la referendum. A pomenit de cateva ori cuvinte ca „sper sa fiu votat”, „o sa vedem la referendum”… Din primele fraze reiese ca va scoate la bataie artileria grea.

Cu ce credeti ca va iesi presedintele?