Noi nu avem fotbal, avem patroni, care fac scandal, nu avem lege, avem milioane de nevinovați care inca nu au fost cu toții iertați și grațiați definitiv. Nu avem societate civila, avem scandalagii. Nu avem politicieni, nu avem armată, nu avem în principiu nimic.
Avem un popor al cărui număr oscilează, de la afirmație la afirmație, cu un număr amețitor de destine.
Cu alte cuvinte, nu știm pe lume ne aflăm!
În lipsă de ocupație, poporul român urăște. Asta  e drogul 100% romanesc !
Tin minte că în 2009 oamenii îl urau pe Băsescu până când a făcut Geoană o vizită la Vântu. Atunci l-au urât pe Geoană.
Acum îl urau tot pe Băsescu până s-a inventat că Ponta și-a plagiat doctoratul. Acum au ceva cu Ponta și în principiu cu stânga, că răul numai de acolo, de la Moscova poate să vină.
Românii nu știu cine sunt, ce vor. A vrea bani e ca și cum ai spune vreau să am un scop, dar nu știu care!  Orbiti de mirajul banilor multi uitam sa ne bucuram de un zambet de copil, de un apus de soare, de un camp inflorit, de mangaierea parintilor, de spectacolul dunarii, de noi, de familia noastra, de iubire, de sentimentul pe care il simti dupa ce faci o fapta buna, de clipele din care ne este compusa viata.

La fel s-a intamplat si la alegerile locale de la Giurgiu. Nu avem proiecte de viitor, avem dorinta de a ne hrani ura ! Asa am ajuns ca PPDD sa detina jumatate din numarul de consilieri locali municipali.

Giurgiuvenii, ca toti romanii de altfel, se plâng unii la alții ca niște copii bătuți, care vin la părinți să ceară răzbunare. Și-au uitat demnitatea, au uitat de Dumnezeu, au uitat limba română (lovitura de stat cu arma majoritatii parlamentare e Caragiale pur) și mai ales au uitat că numai dincolo de ură viața omului poate să respire, să fie ceea ce ar trebui să fie: o bucurie.
Buna dimineața America! Sărbătoriți în liniște și voioșie, aveți ce!
Buna dimineata România! Bună dimineața oameni buni! S-a nascut o nouă zi!
Hai să încercăm, pentru început, să trăim măcar cinci minute fără ura.

 

Mediator Pepi Mustateanu

http://mediatorgiurgiu.ro/