Pe surse am aflat o informatie despre care imi doresc sa fie falsa. Am aflat astazi ca Dumitru Beianu doreste sa renunte la Televiziunea Valahia T.V. si in acelasi timp la politica. Intr-un interviu acordat ziarului Jurnal Giurgiuvean, Dumitru Beianu se exprima spunand ca nu agreeaza ideea de a candida la parlamentare. De aici apare teama ca zvonul are o cantitate suficienta de adevar.  Nu mai candideaza prin urmare nu mai are nevoie de televiziune  ? Acum cand nu mai are acces la fondurile din Consiliul Judetean dl Beianu refuza sa mai cheltuie bani pentru intretinerea unei televiziuni care nu ii mai este de folos ? Ar fi pacat ! In televiziunea aceea sunt o suma de profesionisti care ar ramane pe drumuri in ciuda faptului ca sunt supercalificati pentru ceea ce fac ! In al doi-lea rand democratia ar pierde o voce, fie ea si vocea care pe mine personal m-a jignit in multe ocazii iar despre candidatii U.S.L. a spus tot ce se putea mai rau !

Dar, comenzile politice pe care Beianu in lipsa de inspiratie politica le-a dat nu are legatura cu profesionistii de acolo.  De acea spun ca mi-as dori ca Dumitru Beianu sa nu inchida televiziunea Valahia  ! Mi-ar placea ca un investitor sa o cumpere iar televiziunea sa nu moara ! Sau poate ca oamenii vor iesi in strada sa faca greva impotriva inchiderii televiziunii asa cum o faceau cand prefectura ii blocase salariul domnului Beianu !

Sau poate o preia primarul Barbu din nostalgia faptului ca acea televiziune a contribuit la victoria de care acum se bucura. Sau nu.  Indiferent cum Televiziunea Valahia ar trebui sa ramana in viata. Mi-ar placea sa primesc si un raspuns oficial la aceasta tema, altfel voi lua zvonul in foarte serios !