Sa vedem ce spune Agentia Nationala de Integritate pe site-ul oficial:http://www.integritate.eu/UserFiles/File/comunicate/2012-06-15_Comunicat_78Consilieri_ConflictIntereseAd-tiv&Penal&Incompatibilitate.pdf)

Zice asa, ca GAGHII Ion, consilier judetean ales pe listele P.N.L. in Consiliul Judetean Giurgiu, cel care a scuipat venin pe toata lumea care nu il iubea pe Dumitru Beianu, se afla intr-un mare Conflict de interese penal , in Incompatibilitate , ca a facut Fals în declarații pentru un numar de 15 contracte (prestări servicii – publicitate, tehnoredactare, tipărire) încheiate cu Consiliul Județean Giurgiu  şi cu instituții subordonate Consiliului Județean Giurgiu. Beneficiu patrimonial în cuantum de 244.908 lei.

Adica in bani vechi, daca mai punem paru zerouri  ne da: 2.449.08/0.000 lei vechi  ???

Nea Gogaie, cum e bre ? Sa ajungi mata’ la fapte penale acum la batranete ? Fals in declaratii bre ? Conflict de interese penal bre ? Matale bre care ai fost un sfant toata viata ?  Mata’ bre care ai judecat pe toata lumea si pe dumneata nimeni ? Sa rada nepotii de dumneata ? Cum e bre acuma ?