Cutremurul din Cancan cu Nicolae Barbu in banana goala are replici in continuare. Locatia in care s-a desfasurat mult mediatizatul show obscen se pare ca a fost vila unui membru marcant al P.D.L. Giurgiu !

Cu toate ca Nicolae Barbu se fereste sa recunoasca o apropiere a sa de P.D.L. aceasta dezvaluire se adauga mai multor banuieli pe care cetatenii din Giurgiu le au despre faptul ca ” Independentul ” Barbu ar fi defapt sustinut de P.D.L si ca prin lupta pe care o desfasoara impotriva U.S.L. unelteste la proiectul P.D.L. de a-si lansa mascat oameni in candidaturi independente care sa rupa voturi de la Uniunea Social Liberala !

Pana la urma in mare lupta U.S.L.- P.D.L. care se desfasoara la nivelul intregii tari, Nicolae Barbu cui face servicii si cui deservicii ? Cand cele doua mari blocuri politice din Romania sunt U.S.L si P.D.L. acest Barbu anti – U.S.L. sustine prin candidatura sa proiectul P.D.L ?

– Barbu intalniri de taina cu presedintele P.D.L. Giurgiu, Bogdan Cantaragiu !!!

Mai multe intalniri de taina au avut loc la restaurantul de pe malul lacului de la Balanoaia intre  ” independentul ” Barbu si presedintele P.D.L. Bogdan Cantaragiu.  Se pare ca proiectul este ca Barbu sa intre in P.D.L. dupa castigarea primariei iar astfel sa aiba si o sustinere parlamentara pe care de la  U.S.L. nu ar putea-o avea niciodata ! Nicolae Barbu ar vrea sa ajunga chiar la presedintele Basescu dupa castigarea primarie pentru a se consolida drept un baron local cu greutate langa presedintele Basescu ! Vom reveni cu dovezi si amanunte !