Fiind constient ca locul I in preferintele giurgiuvenilor la alegerile locale din 1o iunie este al lui Lucian Iliescu si U.S.L. Giurgiu, Nicolae Barbu face eforturi disperate sa nu obtina al trei-lea scor electoral ! Prabusit dupa scandalurile care i-au marcat campania si anume : N.Barbu =Cadidatul Porno si N Barbu = Primarul Faliment , domnul Babu este speriat de teama de a nu fi devansat de candidatul Robet Ioan Cristoi .

Un argument in aceasta privinta este ca, dupa ce il invitase intr-una din emisiunile de la televiziunea lui Beianu, brusc Robert Ioan Cristoi a fost interzis la orice aparitie TV. de cuplul Ba-Be ( Barbu&Beianu) !  Dupa ce am facut sapaturi am aflat ca N.Barbu isi dorea ca dl Cristoi sa rosteasca la TV un speach scris de echipa de campanie BA-BE care sa contina jigniri si insulte la adresa U.S.L. si a domnului Lucian Iliescu. Ori giurgiuveanul Robert Cristoi isi doreste o campanie de bun simt ca intre giurgiuveni si nu cu atacuri pe care numai un parvenit caruia nu ii pasa de giurgiuveni le poate face.

Avand in vedere ultimele sondaje pe care le vom prezenta in curand si scaderea in popularitate a lui Nicolae Barbu, se pare ca gasca de campanie a lui Barbu& Beianu pregatesc si o serie de atacuri la adresa lui Robert Ioan Cristoi din teama de a nu fi devansati electoral de acesta si a obtine un rusinos loc 3 in preferintele giurgiuvenilor ! Vom reveni cu amanunte !