Cele cateva picaturi de ploaie de ieri dupaamiaza au fost tocmai bune pentru a racori orasul iar giurgiuvenii sa se poate bucura de megaconcertul desfasurat in fata Teatrului Valah Giurgiu.

Sustinatorii U.S.L. au prezentat o demonstratie impresionanta de unitate fiind prezenti intr-un numar de peste 6000 ( sasemii) de persoane in marsul ce a inceput din cartierul Tineretului si care s-a continuat pana  la spectacolul din fata Teatrului Valah.

Dincolo de relatare, oameni buni, nu-mi venea sa cred ! Atatia oameni la un loc  in Giurgiu nu am vazut in viata mea ! Era o coloana de oameni care mergeau pe soseaua Bucuresti si care scanda U.S.L.- U.S.L. al carei capat nu il puteam cuprindea cu privirea ! Erau multi, erau foarte multi ! Cand am ajuns in deal la Casa Cartii am putut sa vad cati eram acolo : coloana incepea din fata de la primarie si se incheaia la Petromul de pe sos Bucuresti in deplasarea catre centrul orasului .Cei care au fost prezenti la manifestare va pot confirma uimirea din care inca nu imi revin ! Multi ! Mii de oameni de toate varstele din toate clasele sociale se deplasau ordonat in fluviul de sustinatori U.S.L. iesiti pentru a-si demonstra aprecierea pentru candiatii lor.  Cuvintele si cifrele nu pot descrie ce era pe sos Bucuresti la acea ora !  Multi oameni, multi de tot ! Cat cuprinzi cu ochii coloana de oameni !

Atat de multi ca nu incapeam in piata din fata Teatrului Valah ! Multimea si-a facut loc si in stanga si in dreapta scenei pentru ca pe langa sustinatori U.S.L. giurgiuvenii erau prezenti la spactacol incantati sa fie parte la miscarea U.S.L. in care nu numai Giurgiu ci intrega tara isi pune speranta.

Oraganizatorii estimeaza o cifra de peste 10 mii de persoane prezente la momentul prezentarii candidatilor chiar daca mai pe seara foare multi tineri s-au alaturat multimi pentru concertul in care au evoluat cele mai sonore nume din show- bizz-ul romaneasc .

Sursa foto: http://ionelmuscalu.blogspot.ro/