Nicolae Barbu a devenit o vedeta a ziarului cancan.ro cu acte in regula. Pentru ca ii place sa isi vada poza in tabloide, Barbu a trimis un comunicat  de presa la redactia cancan.ro unde omul de afaceri a tinut sa precizeze, printre alte amanunte, ca acum este cu zece kg mai slab decat in pozele publicate de ei. Mai mult, precizeaza domnia sa in cancan.ro ca acest comportament nu a fost  „nicidecum deviant.

Tot ce inteleg eu din comunicatul trimis catre cancan.ro de N.Barbu este ca nu regreta gestul cat regreta ca a aparul in niste poze in care este gras pe cand el in realitate ar fi cu zece kg mai slab !

Avand in vedere ca este a doua aparitie in cancan. ro sa inteleg ca asta face parte din strategia sa de campanie de a se promova in presa nationala tip tabloid ? Oare pozele cu banana goala se adreseaza si bunicutelor pe care le plimba pe la manastiri sub imaginea de atunci cu zece kg mai evlavioasa ?

Un tip decent nu ar fi trebuit sa isi ceara scuze fata de giurgiuveni pentru ca au fost nevoiti sa il vada in situatii penibile fie ele si surprinse in cadru privat ?

Articolul complet in : http://www.cancan.ro/actualitate/intern/nicolae-barbu-candidatul-primaria-giurgiu-admite-facut-striptease-intr-un-cerc-restrans-223099.html