Nu am mai scris de ceva timp pe acest site. Sunt mult prea ocupat cu campania electorala pe care o savurez clipa cu clipa. Un politician, un om care se pricepe la politica, in campania electorala se simte ca pestele in apa . Iar eu ma bucur  la maxim de aceasta campanie si asa foarte scurta pentru apetitul meu de politica.  Citesc zilnic giurgiu-net.ro si apreciez activitatea echipei care gestioneaza acest site.  Citesc deasemenea presa locala polarizata in aceasta perioada in functie de preferinte si de interese. Cele mai multe acuze pentru ceea ce apare aici se varsa pe mine. Textele scrise de insignifianti precum Gaghi cu aceeasi placa stricata de acum o mie de ani sunt cel mult distractive. Mai sunt si texte care nu imi dau numele in clar dar care lovesc  adanc in valori umane precum prietenia sau caracterul meu . Despre asta pot spune un singur lucru:

INVINSII NU STIU SA PIARDA !

Dragii mei, dragi invinsi, daca nu va pricepeti la politica stati acasa ! Singurii vinovati pentru infrangerea voastra sunteti voi, voi, candidatii invinsi din cauza proastei evaluari a sanselor, a proastei gestionari a resurselor, a prostilor consultanti si a proastei campanii electorale ce ati avut. Nu ma gasiti pe mine vinovat de esecul vostru !

Maurul si-a facut datoria ! Nu mai loviti maurul din mahnirea propriei voastre incompetente !

De asta il apreciez din tot sufletul meu pe Lucian Iliescu ! Cu toate ca am fost un combatant al unor actiuni ale domniei sale nu m-a amenintat niciodata cum o faceti voi, si nu a vazut niciodata in mine un dusman . De pe pozitii adverse m-a apreciat ca pe un combatant necesar in echipa  de politicieni pe care o creste si m-a adus in partidul sau atunci cand voi va lepadati de mine ca de satana !

Voi sunteti prea dominati de ura ca sa mai puteti gandi !

Inainte de a incheia, in schimbul denigrarilor pe care le-am primit de la voi am sa va ofer un citat: Cine nu stie a piarda nu va putea niciodata sa simta gustul victoriei !

Fiti demni ! Asa cum voi o spuneti, exista viata si dupa si dupa 10 iunie ! Nu se termina nici lumea si nici viata daca ati pierdut !  Intr-o competitie exista invingatori si invinsi ! De aceasta data voi veti fi invinsii !

Puteti sa ma jigniti si sa ma urati in continuare pentru ca nu intelegeti ce este politica si credeti ca injurand partidele si pe cei ce stiu sa o faca va veti proteja de frumusetea ei , sau puteti sa pierdeti demn !  Alegeti ce fel de infrangere va doriti ! Pentru ca giurgiuvenii au ales deja cu cine sa voteze  !