PRIMARUL FALIMENT = BARBU BANANA JOE ?

http://www.cancan.ro:  Un candidat la Primaria Giurgiu a facut striptease pentru alegatori! Nicolae Barbu, spectacol inedit la carciuma:

Candidat independent la Primaria orasului Giurgiu, afaceristul Nicolae Barbu e un om caruia, cu siguranta, ii place viata. Zilele trecute, in plina campanie electorala, candidatul la fotoliul de primar le-a oferit alegatorilor un spectacol neobisnuit pentru un om care vrea sa convinga ca e serios si gospodar: s-a lansat intr-un numar de striptease ad-hoc, folosind ca accesoriu… o banana.

Cunoscut giurgiuvenilor gratie unei fundatii „de solidaritate sociala” infiintata in anul 2010, dar si afacerilor cu gaz lichefiat, candidatul independent s-a prezentat alegatorilor ca fiind un om serios si responsabil, care pune pret pe munca in echipa si pe parerile celor din jur. Probabil ca, prins in euforia unei sarbatori, Barbu a considerat ca un punct important in viata oricarui om ? fie el si un posibil viitor primar ? este distractia, asa ca a lasat la o parte inhibitiile si rigorile si s-a lansat intr-un inedit numar de striptease, intr-un local din orasul pe care isi doreste sa-l conduca. Afaceristul local s-a lasat fotografiat intr-o postura de-a dreptul hilara. In pasi de dans, „nea Nicu” si-a scos, cu miscari provocatoare, camasa, apoi maioul, urcandu-se, pentru o mai buna vizibilitate, pe o masa din mijlocul carciumii. A urmat cureaua, iar spectacolul a fost condimentat imediat cu o banana, cu care omul care isi doreste sa fie edilul urbei a facut o suita de gesturi obscene, spre amuzamentul lui, dar si al spectatorilor. Gurile rele din oras susotesc pe la colturi ca pentru Barbu o astfel de distractie n-ar fi tocmai iesita din comun si ca apeleaza adesea la „detensionari” in cadru organizat, cu sprit si prieteni. Nu de alta, dar, printre altele, omul care isi doreste sa fie primar in Giurgiu ar purta si povara unor credite in valoare de peste un milion de euro la bancile din urbe.

Articolul complet pe : http://www.cancan.ro/actualitate/intern/candidat-primaria-giurgiu-striptease-pentru-alegatori-nicolae-barbu-spectacol-inedit-carciuma-222738.html