Am primit pe e-mail-ul redactiei multumiri din partea unor angajati din firmele lui Razgandila-Floricel. Ei spun ca, in urma articolelor giurgiu-net.ro in care spuneam ca angajatii sunt in urma cu salariile, ieri, vineri 25 mai 2012, oamenii au mai primit o parte din drepturile salariale. Daca lucrurile stau cum spun ei, Floricel-Razgandila a platit numai O PARTE DIN BANI, nu salariul la zi ! ! Adica doar cate patru sute de lei !  Asta ar fi partea cat de cat buna. Partea rea este ca oamenii se plangeau ca odata cu banii le-au fost oferite si cate un pachet de jigniri dureroase: ” Luati tradatorilor ca nu va mai saturati ! Luati si duceti-va la Iliescu sa il votati ca nu ati tinut cu mine niciodata ! ”

Sunt curios daca lucrurile stau exact asa cum spun oamenii.  Oare la fel isi va indemna si proprii sustinatori electorali sa il voteze pe Primarul-Faliment  ?

Inca o intrebare,

In conferinta de presa in care si-a anuntat retragerea ( si implicit pretul demnitatii sale) Floricel Razgandila spunea ceva despre „unul acum, altul la toamna”  Se referea la candidaturi sau la salarii ?