Sau, CARE ESTE PRETUL LUI FLORICEL –  RAZGANDILA ?

Cand privesc ultimele mutari politice din peisajul giurgiuvean nu pot sa nu imi amintesc serialul DALLAS, cel care tuturor ne-a marcat tineretea. Era acolo un personaj (J.R. Ewing) care spunea ca TOTI OAMENII AU UN PRET, UNII UN PRET MAI MARE ALTII UNUL MAI MIC !

Nu mi-am inchipuit niciodata ca un luptator, un om educat in spiritul onoarei de artele martiale in care este maestru, un om ca Florian Nicolae isi va vinde ONOAREA pe o suma de bani oricare ar fi aceea.

Informatiile care se discuta in oras sunt ca FLORIAN Nicolae – Razgandila ar fi renunatat la candiatura pentru fotoliul de primar contra sumei de UN MILION DE EURO!!!!

Tot pe surse am aflat ca uriasa suma de bani ar fi fost platita de fecioara virgina a politicii giurgiuvene Dumitru Beianu !

INTREBARE: daca lucrurile ar sta asa, DE UNDE ARE BEIANU UN MILION DE EURO ???

-NU SE JURA EL PESTE TOT CA NU A FURAT UN LEU DE LA CONSILUL JUDETEAN ?

-CATE ALTE MILIOANE DE EURO ARE BEIANU DACA SI-A PERMIS SA RENUNTE LA UN MILION DE EURO NUMAI CA SA CUMPERE DEMINITATEA LUI FLORICEL-RAZGANDILA ?

In alta oridine de idei faptele ar sta cam asa:

Se pare ca Floricel-Razgandila se prabusise financiar in ultima perioada, dovada find si faptul ca incepuse sa intarzie plata salariilor ( si alea mici) din firma pe care o conduce. Deabia astazi angajatii sai primesc avansul din salariu pentru luna aprilie conform surselor noastre. Cu toate acestea, grupul de initiativa care il sustinea pentru candidatura la primarie ar fi ajutat campania lui Floricel pana la capat. Multi dintre ei sunt dezamagiti si renunta la a mai sustine pe cineva in aceasta campanie iar de Nicolae Barbu nici nu vor sa auda acuzandu-l ca este artizanul acestei mutari care le-a spulberat sperantele si i-a dus in postura de a-si calca cuvantul in fata oamenilor pe care ii convinsese sa se alature sustinerii lui Razgandila -Floricel !