Surse din jurul lipoveanului de Tulcea, Nicolae Barbu , se imbata cu apa rece ca vor obtine un procent in plus daca FLORIAN NICOLAE (http://nicolaeflorian.ro/)  ISI RETRAGE CANDIDATURA PENTRU PRIMARIA GIURGIU.   Si, din cate am auzit, Florian Nicolae pe noul sau nume de scena RAZGANDILA , ar fi mers astazi la Biroul Electoral Judetean pentru a solicita retragerea candidaturii sale. Nu stiu ce argumente l-ar fi convins pe RAZGANDILA sa comita un astfel de gest, dar, lumea afacerilor grele in care Lipoveanul de Tulcea  zis Primarul Faliment si Razgandila se manifesta este complicata si cu multe dedesupturi necunoscute pentru noi, muritorii de rand. Nu vreau sa comententez prea mult acest gest chiar daca o intrebare ma macina de cand am aflat aceasta stire:

Ce fel de OM este Florian Nicolae zis Razgandila ? Cum se poate el juca cu sperantele oamenilor ? Ce vor face toti aceia care au lipit afise cu dumnealui pe casele si pe masinile lor ? Cum va spune el grupului sau de initiativa ca nu este in stare sa duca o lupta pana la capat  ? Este el omul care isi duce crucea pana la capat sau numai pana la jumatatea drumului ?Ce viitor politic are un om care se intoarce din drum dupa ce se anunta candidatul cu sloganul ” Forta e in noi ” ? Sau sa intelegem ca ” Florian Nicolae stie ce face ” si ca isi abandoneaza camarazii pentru combinatii de ordin personal ?

In zilele urmatoare voi despica firul in patru pentru a trage concluziile acestei miscari pe care, eu personal, o vad mai mult UN GEST DE LASITATE decat unul inspirat !