Nu vreau sa ma refer acum la divortul dintre Dumitru Beianu si PNL Giurgiu. Ma gandesc, numai, la valoarea politica a cetateanului Dumitru Beianu.

In urma cu patru ani eu spuneam ca ”  si o cutie de conserva daca era sustinuta de Lucian Iliescu la sefia C.J.Giurgiu tot ar fi castigat alegerile” si ca Beianu nu avea nici notorietatea si nici valoarea politica necesara pentru a ajunge pe acea functie fara sustinerea presedintelui P.N.L. Giurgiu.

Nu toata lumea a fost de acord cu mine. Pe parcurs oamenii au inceput sa se convinga de afirmatia mea. Ultimul, cel care isi dorea sa creda in Dumitru Beianu, chiar daca evidentele erau altele, a fost Lucian Iliescu. Pana la urma si dumnealui a reusit sa vada adevarata valoare a fostului APR-ist si renunte la a-l mai sustine neconditionat.

Acum Dumitru Beianu candideaza independent la aceeasi functie numai ca fara sprijinul P.N.L. Giurgiu si al lui Lucian Iliescu. Se presupune ca dupa un mandat pe functia de Presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu ar trebui sa fie mai notoriu si mai experimentat in ale polticii.  Va reusi el sa isi dovedeasca valoarea politica ? Sau va fi uitat drept unul care a muscat mana care l-a ridicat pe functie ?