Ziua municipiului Giurgiu va fi sărbătorită în acest an cu mai puţini bani din partea administraţiei locale şi cu mai puţini invitaţi de peste hotare din cauza fondurilor limitate.
”Suntem pregătiţi pentru desfăşurarea manifestărilor de Ziua municipiului Giurgiu prilejuită de sărbătoarea patronului spiritual al oraşului, Sfântul Gheorghe, şi încercăm să nu cedăm în organizarea unor activităţi, dar am afectat prea puţini bani de la administraţia locală şi am încercat să obţinem mai mulţi bani din sponsorizări, dar şi situaţia firmelor este grea aşa că ne-am mulţumit şi cu sume mici”, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu.

El spune că vor fi organizate şi în acest an unele manifestări în aer liber, dacă şi vremea va permite acest lucru, pentru că sunt anunţate ploi, expoziţii şi chiar un foc de artificii, dar în ceea ce priveşte invitaţii de peste hotare din oraşele înfrăţite cu Giurgiu, doar vecinii de la Ruse, Bulgaria, au confirmat participarea la manifestările prilejuite de Ziua oraşului, ceilalţi invitaţi din Ungaria şi Turcia fiind prinşi în altfel de activităţi.

De Ziua municipiului Giurgiu vor fi organizate concursuri pe teme de istorie a oraşului Giurgiu, expoziţii, concerte, plimbări cu vaporaşul pe Dunăre şi un foc de artificii, pentru toate aceste manifestări fiind alocată suma de 68.500 de lei. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.