Presa neglijabila din Giurgiu era să piardă ieri condeiul acid al lui Ion Gahgii  după ce polivalentul a suferit o criză care l-a făcut să fie simpatic şi glumeţ cât a fost ziua de lungă. Toata rautatea gratuita a domniei sale prezenta pe un blog cu nume la fel de gratuit ,blog-gratuit.ro, a fost pe punctul de a se rataci in imensul Babilon lasand in Giurgiu Lumea printre Lacrimi.

Încă de dimineaţă,  Ion Gahgii era bine dispus, spun vecinii, părea un om cu care te poţi înţelege. Se presupune chiar că a râs atunci când nişte copii i-au strigat că are alura de bursuc.  Medicii nu sunt siguri, deoarece nu l-au auzit până acum pe jurnalist râzând, dar spun că a emis un sunet gutural repetitiv care denota buna dispoziţie.

În cursul după-amiezii, rugat de o reporteră să comenteze blocarea bugetului de catre prefectura, editorialistul a dat un răspuns simpatic, lipsit complet de patetism. Reportera şi-a dat seama imediat că e ceva în neregulă şi a sunat la 112 iar un echipaj de salvare a intervenit rapid, făcându-i o transfuzie cu fiere.

Spre seară, politiciano-ziaristul a dat semne clare de revenire când, în cursul unei discutii calme a folosit de 127 de ori cuvântul “genocid” şi de 49 de ori, “tragedie”. Medicii spun că starea sa este stabilă, dar îi roagă pe colegii lui Ion Gahgii să sune imediat la salvare dacă observă în editorialele sale lui vreo glumă sau vreun semn de optimism sau ca renunta cumva la vanatoarea de crocodili dupa propriul blog 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.