Satul sa fie parte dintr-o echipa care efectiv nu stie sa jigneasca ca la carte, directorul ziarului care nu exista, Ion Gahgii, a hotarat sa se implice mai puternic in educarea protestarilor in etica jignirior  din curentul pardanlianismului profund. “Când mă apuc de înjurat, n-am mamă, n-am tată. În afara tiradelor de jigniri pot fi prieten cu oricine, însă când ne înjurăm suntem adversari”, şi-a descris Gahgii profesionalismul.

” Un expert de anver gura mea nu exista. Imaginati-va ca prima poezie pe care am invat-o cand eram un pic mai mic a fost poezia Jignire de Tudor Arghezii.  Dupa aceea am fost comunist si am injurat cu patima capitalismul, iar ca taranist  am aruncat laturi otravite pe P.S.D.-isti, apoi la scurt timp, ca P.S.D.-ist am vomitat efectiv pe P.N.L. si pe toata alianta D.A. cu  virtuozitate si maestrie. Acum sunt P.N.L.-ist si pot jigni chiar si fara motiv pe oricine, atat sunt experimentat”

Începând de mâine, în fiecare zi, preţ de câteva ore, protestatarii îşi vor petrece timpul alături de noul lor antrenor, ca să înveţe să folosească cu adevarat jignirile dure. “Dacă te scoală cineva din somn la 2 noaptea, tu trebuie să-l poţi jigni fără să stai pe gânduri. Acesta e nivelul la care trebuie să ajungă oamenii nostrii”, a spus maestrul Ion Gahgii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.