Carnatii cu ulei in par, sunt cei pe care ii vezi zilnic pe strada.Carnatii cu ulei in par, sunt cei care te injura sa treci mai repede, pe trecerea de pietoni, pentru ca cei o suta de cai pe care ii conduc ei, nu au rabdare sa astepte sa treaca un amarat ca tine.Carnatii cu ulei in par sunt fii celor care in perioada de tranzitie ,au ocupat posturi din care se putea fura mai mult decat un top de coli de scris,un kilogram de sare de lamaie, sau un pachet de electrozi cum au furat ai nostrii.Iar parintii aceia au continuat sa fure statul in cardasii ,ori din pozitia de ordonator de fonduri ale statului,ori din pozitia de firma capuse pe langa o firma sau institutie de stat.
Carnatii cu ulei in par ,sunt cei pe care ii injuri de fiecare data, cand trecand in viteza cu bolizi lor ,te stropesc din cap pina in picioare. Ei au banii care le confera statutul.Ei forjeaza motoarele noaptea tarziu ,cand tu socotesti cat iti mai trebuie ,ca sa-ti pui niste termopane cu care sa te inchizi in suferinta ta ,si sa uiti de ei si de tot. Baietii acestia cheltuie banii in cluburile pe care tu le vezi la televizor, cu fetele pe care tu le vezi dezbracate in reviste. Pentru baietii acestia nu exista limita,nici bun simt,nici rusine si nici Dumnezeu.
Si stii de ce? Pentru ca tu esti fericit cand baietii astia te saluta.Pentru ca tu vii in intampinarea lor, cand ii vezi asteptand la ghiseu, si fara sa ti-o ceara, le faci servicii ,doar de dragul de a te baga in seama.Pentru ca tu te visezi o clipa unul ca ei, cand acesta isi mai aduce aminte de tine ,si te saluta pe strada.Pentru ca ei se cred Dumnezei, iar tu tot Dumnezei ii vezi.Pentru ca ei iti fac legea si iti leaga mintile, iar altceva nu ai in cap decat ceea ce au si ei.Pentru ca maneaua la noi este un stil de viata pentru toata lumea.Pentru ca muncitorul care imi repara chiuveta, atunci cand vine vorba de masini tot la bolizii pe care nu sii va permite niciodata viseaza. Pentru ca tu esti fericit ,cand unul ca ala o ia pe fi-ta seara de acasa.Si atunci nu il mai injuri ci il iubesti.Si te bucuri si speri ca fi-ta va devenii una ca ei.Iar tu ca si ea ,uitati de valori umane ,si va umeziti ca prostii seara cand ea va povesteste unde a dus-o ,si va imparte din ciocolata cu care vine acasa.Iar dupa ce ii da flit ca la o proasta si umple orasul cu poze cu ea goala zici ca n-ai avut noroc,nu ca sunteti prosti gramada.
Carnati cu ulei in par exista pentruca tu ii lasi sa existe.Sunt mari pentru ca tu ii faci mari, si au statutul pe care tu li-l conferi.Carnatii acestia sunt cei pe care tu ii ierti vazind cum incalca legea, in momentul in care nu suni la 112.Si ei vor exista atata timp cat tu le vei permite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.