Pana de curent care a afectat aseară Giurgiu  i-a oprit şi lui Cezar Maguranu aparatele care îl ţineau în viaţă! Simţind că se sufocă, seful butoanelor  a ieşit disperat din bodega în care se juca şi aşa a realizat cu groază cât de cald s-a facut între timp.

“Iniţial m-am bucurat când am vazut că ecranul s-a făcut negru, pentru că era chiar culoarea pe care o aşteptam, că prinsesem trei roşii înainte”, spune Cezar Maguranu. „Apoi mi-am văzut dintr-o dată faţa în monitor şi m-am albit la faţă:  am crezut că mi-a intrat un joker. Dar, de fapt, aparatul se stinsese, a trebuit să abandonez jocul şi să ies din carciumă pentru ca nu mai puteam de cald . Păi când am intrat aici era ianuarie sau februarie, am intrat şi eu să ma incalzesc putin . Am lasat-o pe nevastă-mea la coafor  şi am intrat sa joc puţin…”

„Acum unde să plec eu aşa, in palton si in bocanci ? Mai bine mai bag o mână scurtă, că poate am noroc, plus că nici nu ştiu cum trece timpul… Sau mai bine mă duc acasă, că poate mă trimite nevastă-mea să iau cinci lămâi în linie, sau trei căpşuni şi două prune în diagonală.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.