Zambestirea de Paste

Scandal monstru in orasul Giurgiu ! Un cetăţean a ajuns de râsul familiei şi al vecinilor după ce soţia sa a descoperit că nu a făcut cumpărăturile pentru Paşti, cu toate că mai este doar o saptamana până la sărbătoarea Învierii Domnului! Omul riscă acum chiar să fie afurisit de către Biserica Ortodoxă  pentru că-şi bate joc de tradiţii: în loc să se îmbulzească, ca toată lumea, în hypermaketuri, stă acasă relaxat şi aşteaptă să treacă aglomeraţia ca să-şi facă cumpărăturile chiar cu o zi înainte de Paşti.

Soţia declară că nici nu-l mai poate privi în ochi:Mi-au zis vecinii că nu l-au văzut la coadă în niciun magazin şi am început să mă îngrijorez. Când am controlat, mai aveam în casă doar 10 kile de carne, 3 cartoane de ouă, câţiva saci de cartofi, vreo duzină de baxuri amărâte de suc şi debaraua plină cu apă minerală. Când vrea să meargă la hypermarket, cu 3 zile înainte? Psihopatul ăsta vrea să facem foamea de Paşti!”

Excentricul giurgiuvean a început acum să apeleze la scuze penibile, cum că preferă ca timpul pe care l-ar pierde stând la cozi să-l petreacă cu familia sau că vrea să facă cumpărăturile cât mai târziu pentru ca alimentele să fie proaspete. „E jenant ce scuze îşi găseşte”, spune soţia sa. am tot sperat că are o amantă şi din cauza ei n-a avut timp să meargă la hypermarket, dar nu are, nenorocitul! Dacă vrea să trăiască aşa, ca un dement, făcând cumpărăturile abia în ajunul sărbătorilor, atunci să facă bine trăiască singur, că eu nu-l mai suport.”


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.