Cine suntem noi ? De unde venim ? Sigur ca putem trai si fara aceste raspunsuri. Ne putem hrani numai cu informatiile din tabloide, din OTV,  din scandalurile cotitiene, din barfele din cartier si de la serviciu ?

Calculatorul din fata ta iti poate oferi experiente minunate de care nici nu stii ca exista!

Stii ca acum poti vizita virtual, de aici din fata calculatorului, Muzeul Taranului Roman ?

Cu un simpul click pe http://www.tur.muzeultaranuluiroman.ro/ ai ajuns in Bucuresti, la muzeu.

Dupa ce ai ajuns pe http://www.tur.muzeultaranuluiroman.ro/,  cu ajutorul butonului NEXT ( din partea stanga jos)  te poti deplasa din fata muzeului in sala de la intrare , prin fata tuturor exponatelor, la parter, apoi la primul etaj , si chiar in atelierele prezente in muzeu.

Imaginile panoramice pot oferi rasuciri la 360 de grade, apropiere si departare de exponate iar daca ai boxele pornite un ghid virtual  iti va povesti despre exponatele pe care le ai in fata, pentru ca vizita ta virtuala in muzeu sa fie cat mai apropiata de realitate.

Pentru asta trebuie numai in click pe triunghiul play de langa buntonul NEXT din partea stanga jos a primei imagini de dupa ce ai intrat pe site-ul muzeului.

Iar daca vrei sa arati si unor prieteni necunoscatori de limba romana cat suntem noi de tarani, afla ca ghidul sonor de pe site are si o versiune in limba engleza.

Continuam PACEA DE ZECE ZILE 🙂 ?

Ce spuneti ? Cum ma descurc ?

Pepi Mustateanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.