Incepand de astazi uitam de politicieni. Nu de tot, doar pentru zece zile 🙂 Suntem in Saptamana Patimilor iar gandul si spiritul nostru odata cu postul, pentru cei care o fac, trebuie sa aiba preocupari mai curate. Ne ajunge cat am fost de rai un an intreg. Vom fi suficient de rai in campania electorala care urmeaza. Iar, in ceea ce ma priveste… voi fi exagerat de rau in campania electorala care urmeaza  🙂

Pana atunci, mediatic, sa tinem impreuna post de rautati si de barfe 🙂

Asta nu inseamna ca nu veti avea ce citi pe giurgiu-net.ro !

Cati dintre noi stiu de ce ocolim biserica de trei ori si de ce cantam prohodul, de ce luam lumina, si ce simbolizeaza bucatica de paine pe care o primim sub numele de PASTE in noaptea de inviere ?

In fiecare zi de denie, vom prezenta importanta zilei, vom traduce in limba zilelor noastre ritualul slujbei, si vom explica importanta momentului comemorat in ziua respectiva. Vom fi buni, vom afla lucruri bune, vom lua lumina, si… dupa zece zile ne vom intoarce la oile noastre. La rautatile alea dulci ca si pacatul insasi, la barfele dureroase si la dezvaluiri despre cum ei fura banii nostri !

Pana atunci,

Este postul o provocare pentru tine ? Esti atat de puternic incat sa tii post in Saptamana Patimilor ? Sau te ascunzi dupa scuze de modernism sub care iti protejezi slabiciunea ?

Ai indoieli despre existenta lui Dumnezeu ? In postarea viitoare va voi povesti despre Dumnezeul Filosofilor 🙂 Stim ceva despre el ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.