Poti spune pentru o clipa STOP ? Poti spune pentru o clipa STOP atat de puternic incat timpul sa se opreasca in loc ? Acum uita-te in jur si vezi unde a ajuns tara asta si vezi cine esti tu ! Am evoluat noi in bine sau in rau? Gandeste-te ! Te intreb, acum, cat esti de sincer cu tine ? Cat esti de sincer si cat de mult te minti ca este sau ca va fi bine ?  Cat suntem de sinceri si cat suntem de ipocriti ?

DACA NU ERAM ROMAN FUGEAM IN ROMANIA !

Era un spirit sincer Chira Petre din Comuna Prundu Judetul Giurgiu in anul 1983 cand ii trimitea un biletel lui Adrian Paunescu intr-un spectacol Flacara pe care scria DACA NU ERAM ROMAN FUGEAM IN ROMANIA !” ? ( vezi minutul 5.08 in clipul mai jos)

Era el un spirit sincer sau un lingusitor ipocrit care spunea niste cuvinte care sa placa sefului si in acest fel sa isi auda numele in cadrul Cenaclului Flacara ?

A fost suficenta celebritatea de doua secunde de atunci pentru a-si anula demnitatea umana? Sau este posibil ca in perioada aceea cand oamenii mureau la canal iar noi, flamanzi, tremuram de frig in casa, pe intuneric, Chira Petre sa fi gandit sincer  ” DACA NU ERAM ROMAN FUGEAM IN ROMANIA !” ? ( vezi minutul 5.08 in clipul mai jos)

Cati ca el regasim astazi printre noi ? Suntem noi o civilizatie construita pe minciuna ? A disparut comunismul dintre noi sau spiritul lui ne domina din ce in ce mai tare ?

Te…salut tineret in adidasi, te salut generatie in blugi !   Pepi Mustateanu

httpv://www.youtube.com/watch?v=ViPbjTHcgiY&feature=related


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.