In prezenta a peste 800 de persoane sambata 31 martie a.c, in sala mare a Teatrului Tudor Vianu, a avuut loc conferinta de lansare a ADR 2012 Giurgiu.
Presedintele ADR este Viorel Pana, iar Viorel Stoica (Lelele) este initiatorul acestei “miscari” si presedinte de onoare.
“Am identificat problemele rromilor, care nu sunt putine (lipsa cartilor de identitate, accesul la sistemul sanitar, lipsa locurilor de munca). Ne dorim ca autoritatile locale sa se implice mai activ in proiectul nostru si sa sprijine proiecte de integrare a comunitatii rrome”.
Mihaita Grigore, secretarul general al ADR a declarat ca membrii comunitatii rrome au fost folositi pana acum ca masa de manevra de oamenii politici, o masa de manevra usor de cumparat, din cauza pauperitatii.
“Noi vrem sa se acorde mai multa atentie etniei rrome din oras si judet. Nu vrem ca rromii sa fie cumparati odata la patru ani, sa li se plateasca votul, ca apoi sa fie abandonati in conditii mizere. Le-am transmis membrilor etniei un mesaj de unitate, sa nu se mai lase cumparati, sa nu-si vanda votul, sa fie cu bagare de seama catre cine indreapta acest vot”.
Va multumesc anticipat daca aveti disponibilitatea de a-l prelua.

2 COMENTARII

  1. nice, very nice!
    chiar asa deranjant a fost comentariul meu de ieri incat a fost radiat? interesant!
    promit sa il rescriu, ma fac baiat cuminte!

  2. foarte frumoasa actiune! cu romii inainte, la atac!
    oameni de nadejde, lideri pe masura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.