Preşedintele Partidului Democrat Liberal,Marin Anton, a anunţat în conferinţa de presă de vineri, alianta  cu PER: „Am vorbit cu preşedintele Partidului Ecologist Român – filiala Giurgiu, Constantin Buduru, şi vom merge alături la alegeri, prezentând liste compete în toate localităţile judeţului”.

Vineri, 30 martie, în conferinţa PDL Giurgiu, preşedintele Marin Anton a anunţat faptul că noul proiect politic – Mişcarea pentru noul Giurgiu – a fost înregistrat, cuprinzând o alinţă între Partidul Democrat Liberal şi Partidul Ecologist Român. La eveniment a fost prezent şi preşedintele PER Giurgiu, Constantin Buduru. În cadrul conferinţei, preşedintele Marin Anton a menţionat că Mişcarea pentru nouă Giurgiu are ca semn electora spicul de grâu şi culoarea verde.

6 COMENTARII

  1. dar Buduru nu este unul din cei trei consilieri personali ai lui Beianu ,angajat la cj giurgiu pe un salariu destul de mare si pe care prin activitatea sa nu si-l justifica…

  2. Oau, revine Buduru care dă cu PER-ul tare. Băiatul ăsta l-ar fi lăsat perplex şi pe Caragiale, ce Farfuridi, ce Caţavencu, ce Agamiţă? Buduru frate, cu PER-ul lui. Apropo, mai acum vreo două- trei luni, Buduru striga şi el prin faţă pe la teatru Jos Băsescu şi alea alea. Acum face mişcări pentru noul Giurgiu cu PD-L- ul?

  3. Bravo Tepes!sunt cu tine frate,parvenitul de Anton confunda Giurgiu cu Jafo Onesti.Valea Antoane!

  4. buduru asta trebuie sa iasa mereu ca paduchele,in frunte. la fiecare inceput de campanie trebuie sa auzim de matusalem asta in ale politicii. o mai fi stiind cite cooruri a lins la viata lui? ca tot functii bugetare a avut sau…o fi vr-un acoperit si merge acolo unde primeste ordin? parca varianta asta e buna,alminteri nu-mi explic cum nulitatea asta suge de ani si ani ,lapte de la tita bugetara.hai,pe loc repaus,budurule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.