Dupa ce a fost Prefect si Director la Directia de Cultura Giurgiu, Cristian Marciu si-a gasit vocatia in viata. Politica, aministratia si chiar cultura trec in plan secund pentru inginerul Marciu. De acum dumnealui este consultant profesionist la doua primarii din Giurgiu. Reteta pe care Cristi Marciu o tine in mare secret este ” fasuletul si Cielo „. Oricat de mult ai acumulat in viata nu te expune public pentru nimic in lume. Prin urmare, se ia o geaca din fas impermeabil si se poarta non-stop, indiferent de eveniment, ocazie sau temperatura de afara. Este vorba despre un brand,putem spune, ca si vesta lui Cristoiu, bretelele lui Tuca sau sapca lui Ceausescu. FASUL SI CIELO ! Atat ! Cum pui o sanda in picior cum iti ia lumea seama !  Iar imaginea de socialist trebuie sa fie aceea de sarac si cinstit ! Iar mai cinstit ca Marciu nu exista unul in politica din Giurgiu. Eu nu am avut sansa sa il cinstesc dar stiu multe persoane care s-au simtit obligate sa il cinsteasca pentru diverse sevicii. Nu ca vorba dumisale ar fi fost ” Daca ma cinstesti te rezolv „

Uite, ma iau cu vorba si pierd esentialul. PSD Giurgiu la Malu se pregateste sa obtina 100% din voturile alegatorilor. Primarul Marzac si-a angajat consiler de valoare – Cristiaaaan MARCIU !

Sa nu aud pe cineva spunand ca Marciu de la Prefect a ajuns sa fie consilierul lui Marzac ! Nu, daca auziti suma pe care o incaseaza veti intelege ca nu conteaza functia cand bugetul este multumitor.

Prin urmare nu putem decat sa il apreciem pe Cristian Marciu si sa salutam trecerea sa de la politician la profesionist !

1 COMENTARIU

  1. CONFORM DEX-ULUI…POLITICIAN=KOORVA PROFESIONIST=KOORVA POLITICA CU EXPERIENTA… conu marciu le indeplineste p-amindoua,e drept ca e cam koorva batrina dar asta e…koorvele tinere gen maroiu „este”fara „iesperienta” nu stie ce sa faca cu ea si atunci o baga in gura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.