Nu am mai scris sub acest titlul de mai mult de cinci ani ! Presupun ca ma auzi acum ! Da, presupun ca literele scrise aici, in mintea ta se transforma in cuvinte, in vocea mea, pe care o auzi. In timp ce tu citesti aceste randuri si ma auzi, eu te vad, ca prin aburi, in copilaria ta cand aveai curaj sa construiesti vise marete, cand voiai sa schimbi lumea in jurul tau, sa o faci mai buna. Te vad noaptea privind la stele, te vad bucurandu-te de un apus superb , te vad admirand florile pe camp si  te vad visand la viata ta ce umeaza sa vina. Te vad crescand iar visele tale le vad uitate in timp si amortite in amintiri. Mai invie, unori, odata cu o melodie de atunci, un film, o imagine sau odata cu revederea unui vechi prieten . Acum te vad in fata calculatorului pe tine, cel de acum, cel care esti . Ia mana de pe maus si raspunde-mi :  -tu cel de astazi esti viitorul la care sperai atunci cand aveai puterea sa visezi ? Esti cel de acum visul copilariei tale ? Ti-ai uitat visele ? Le-ai abandonat ? Le-ai ucis ?

Ce mai este viata ta fara sperante, fara vise mari, si fara drumul catre ele ? Lumea ti-a ramas mica?   Esti ceea ce condamnai la parintii tai cu ani in urma ? Atunci ai fi pornit o revolutie iar astazi refuzi sa mergi la vot ?

Ce trebuie sa schimbi pentru ca visele tale sa reinvie ? Ce trebuie schimbat in viata ta pentru ca visele de atunci sa prinda culoare ? O faci tu sau astepti de la altii sa o faca pentru tine ?  Niciodata nu e prea tarziu. Din respect pentru tine – copilul de atunci cel care avea puterea sa viseze, MAI GANDESTE-TE !

Pepi Mustateanu

5 COMENTARII

  1. bai pepi iar bati cimpii.unde te crezi?vise sperante .da am avut dar ni le au furat altii.au pus m o n o p o l pe visele pe sperantele noastre .da mai avem o sansa ca sa ne recuperam ce am avut prin v o t.dar cu cine mai omule sa votam ca toti sunt o apa otravita si un pamint poluat.ce sa schimbam?t a r a .sa plecam de aici ca ne au cotropit h o t i i si oportunistii ipocritii si lingaii puterilor ce sau succedat la carma tarii sau comunitatii.noi nu am abandonat nimic.doar ca drepturile noastre oricare ar fi ele au devenit o fata morgana o iluzie.nu te preface ca nu stii ca nu observi.nu ne mai gidila si tu la sentiment ca nu mai avem nici deastea.ne au furat si sentimentele.viata nu mai e viata.sau daca e e ca o povara.toti sau majoritatea ne simtim ca o fefeleaga plina de umilinta si amaraciune.vinovatii?guvernantii de ieri de azi si de miine.te ai hotarit de partea cu i esti in viitoarea campanie sau o sa joci si tu la doua capete?!

    stii ce spune ce arata un s o n d a j realizat de aia de la h de v l a s k? primaria va fi cucerita la priopriu si la figurat de armia lui floricel de la nova force care se bucura de o mare simpatie in randul giurgiuvenilor.si barbu are adepti dar mai putini.te bucuri ca va pica ca va p l e c a paranoicul de luci iliescu de la sefia primariei dupa 16 ani de dictatura?poate atunci ne va reveni zambetul pe buze.pina la a fi si fericiti mai e cale lunga.trebuie sa mai treaca o vara si o iarna.poate chiar doua.hai cu ceau ca poate ai treaba.

  2. M-am gandit sa pornesc o noua religie, bazata exclusiv pe cultul personalitatii mele de cand aveam 8 ani. Va fi o religie a pacii, care va milita pentru ca fiecare om sa poata deveni cosmonaut si de asemenea sa aiba la discretie vata de zahar.

  3. Exado,asa ceva de bun eu nu am mai citit de mult.Esti foarte bun si pentru asta te iubesc oricine ai fi tu!

  4. cine se face vinovat de faptul ca adpp ul nu poate sa si desfasoare activitatea de doua zile din cauza ca l i s a taiat c u r e n t u l electric pentryu neplata?????????!!!!!!!!!!!!!! acest impediment pune in pericol si activitatea celorlalte societati care si desfasoara activitatea in acelasi sediu.e j a l e daca am ajuns in situatia asta inseamna ca f a l i m e n t u l bate la usa.cine e sau a fost ordonatorul de credite principal cine a adus a d p ul in sapa de lemn nu cumva are o vina si cel care e in fruntea urbei si are tupeul sa candideze iar.ca sa mai distruga si alte institutii sau sa mai atenteze la spatiul verde vital pentru un oras numai de dragul de a si mari pentru el zestrea.pe astea presa locla aservita puterii locale nu le vede bai treziti va nu l mai linge ti la oua pe imparat de drag ca vine pastele voi auzi ti ca de 2 zile la a d p giurgiu s a taiat curentul pentru neplata???????????????ia intrebati cine se face v i n o v a t ???????????firtas ra r dracului de manager ement ca ca e pagubos rau o fi intentionat???????!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.