ZAMBESTIREA DE SEZON

Brandul de ţară al României ar putea să se schimbe din nou! Deşi nu mai e în fruntea turismului românesc, Elena Udrea apropus azi noului ministru să renunţe la frunzaverde ca simbolal ţării noastre, deoarece nici nu mai e adecvată şi a fost şi compromisă în media, ajungând să aibă conotaţii negative.

„Sugestia mea de a renunţa la acea frunză verde nu are niciolegătură cu vreun eveniment actual”, spune Elena Udrea.„Trendul în materie de branduri de ţară e altul în ziua de azi iar frunzaverde a ajuns, ca să fim sinceri, să fie asociată cu lucruri mai degrabă neplăcute. M-am consultat şi cu colegii din conducerea PDL, cu William, cu Gheorghe de la Suceava, şi propunem ca în locul frunzei să folosim ca brand de ţară un produs tradiţional românesc, respectiv brânza, sau ceva drăguţ, un fluturaş.”
Preşedintele Traian Băsescu s-a declarat şi el un partizan al acestei schimbări. „Nu că m-aş teme că am scandal diseară cu doamna Udrea dacă nu-s de acord cu ea”, spune Băsescu, „ dar toată lumea ştie că frunza verde este un simbol tradiţional al trădării. Nu-mi dau seama cum ne-am putut vreo clipă gândi la aşa ceva pentru brandul de ţară al patriei noastre.”

2 COMENTARII

  1. o sula in gura u s l e cel mai potrivit brand de tara.pe bune pentru ca e un simbol al tepei. u s l cea mai eleganta si brandoasa teapa politica din ultimul deceniu.cu cat o ironizati mai mult pe udrea cu atit ii cresteti notorietatea si garderoba fraierilor.usl pd l aceeasi mizerie.dovada frunzaverde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.