Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că sunt din nou probleme în municipiu cu oameni muşcaţi de câinii vagabonzi şi a lansat un apel pentru promulgarea legii câinilor fără stăpân.

„Am din nou probleme cu aceşti câini vagabonzi din municipiu care se înmulţesc în progresie geometrică, am primit o scrisoare de la o femeie care fost muşcată de câinii fără stăpân din municipiu şi mă roagă să iau măsuri, dar nu pot face nimic dacă legea care a fost aprobată de Parlament nu a fost încă promulgată”, a declarat primarul Lucian Iliescu, citat de Agerpres.
Persoane desfigurate chiar în Piaţa Centrală
El spune că spaţiul de la ţarcul de câini din oraş a devenit insuficient pentru haitele de câini care au ocupat oraşul pentru că aceştia se înmulţesc foarte repede şi sunt foarte multe cazuri de oameni muşcaţi de câini, de copii care nu mai au curajul să meargă la şcoală din cauza acestora şi chiar de bărbaţi desfiguraţi după ce au fost muşcaţi de câini chiar în Piaţa Centrală a municipiului.

„În ţările europene dezvoltate nu există câini fără stăpân, trebuie să rezolvăm şi noi această problemă pentru că numai ai curajul să mergi nicăieri din cauza lor”, a conchis primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu.

8 COMENTARII

  1. nu ne mai intereseaza ce spune primarul asta nebun de legat.giurgiuvenii stiu cine le va fi edil sef din 11 iunie.n i c o l a e f l o r i a n zis floricel care v a candida ca independent si are deja sprijinul ferm al unui numar de 8ooo de giurgiuveni care l v or vota si campania electorala inca nu a inceput.iliescu la baie la bocsa duca se unde a nins si nu sa prins niciodata.nu ne mai intereseaza ce zice nebunul asta ne am saturat de vrajeala lui de mahala de dostoievski.la pensie cu el.vara asta votam schimbarea gata ajunge cu desfriul si dictatura personala in la primaria giurgiu!!!!!!!

  2. cel mai mare caine care ne terorizeaza de 16 ani are doar doua picioare,il puteti”admira” in poza. asta ar trebui eutanasiat nu aia cu 4 picioare.

  3. @ gelu. pina sa ne ierte dumnezeu ne-a mincat fripti comunistul iliescu lucian.da’ tu voteaza-l in continuare.

  4. ia întrebaţi-l pe Băsescu, de ce nu promulgă legea câinilor fără stăpân? În toate oraşele din ţară, primarii aşteaptă această lege, dar dom Băse se face că îl caută pe Boldea şi alte aiureli

  5. @gogu. pai se putea? normal ca bascosu e de vina,uite,dimineata cind sunt constipat si nu ma pot…sa sti ca il bag pe bascos undeva ca doar el e de vina.ps. incearca si alte posturi nu doar haznaua 3 si irealitatea.

  6. da asae cel mai mare si bolnav caine adica turbat este chiar individul asta din poza care are 2 picioare si trebuie e u t a n a s i a t prin vot contra deoarece este de mult printre noi si a devenit pericol public.atentie gogule sa nu te muste.hingheri atentie fiti pe pozitii.luati urma dupa poza si salvati turma de dobitoc.aleluia.

  7. nea ilici consiliu munucipal nu poate da o hotarire – de ridicat masinile de pe domeniu public se poate taxe pe centura orasului se poate ,aaaaaa omorirea ciinilor fara stapin nu se poate ca asociatiile platesc bineeeeee ( sa fim seriosi – toate animalele sunt sacrificate vitei purcei miei ….ciiniii nu dormi dumneata cu ei ) dar sa nu uitam vorba :iti dau o palma de auzi ciini in Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.