Nu pot sa inteleg acest mister al politicii, al ipocriziei si al minciunii electorale ! Toate site-uri, ziarele si televiziunile critice puterii centrale au lovit ani la rand in persoana P.D.L.-istului Sorin Frunzaverde . In tot acest timp P.D.L.-istul Sorin Frunzaverde a fost imaginea raului din P.D.L. Ziaristi, politicieni, deontologi, chiar si un copil de pe strada ironiza atunci, la televizor, activitatea domnului Frunzaverde care era catologat drept o materializare a tot ce este mai rau in politica romaneasca.

Buuun! Acum Sorin Frunzaverde se anunta cu o migrare la P.N.L. Intrebarea mea este, de acum P.N.L.-ul este mai rau odata cu achizitia in echipa a lui Sorin Frunzaverde sau Sorin Frunzaverde a devenit brusc bun, capabil si demn de a face parte din echipa care lupta impotriva celor rai ?

Apartenenta la echipa P.D.L. este anatema celor rai sau caracterul si faptele acestora ?  Pana la urma plecarea din P.D.L. catre P.N.L. este un act de tradare, sau o virtute pe care sa o laudam ?

Imi spune si mie cineva care este criteriul de apreciere ? Ma intereseaza mult pentru ca si eu trebuie sa imi aleg o echipa pe care sa o sustin :)))

8 COMENTARII

  1. la ceea ce ni se ofera acum pe scena politica -indiferent ca vorbim despre local sau central – chiar ca nu ai ce echipa sa alegi… si cred ca asta e marea tragedie pe care o traim acum cu totii… pe cine sa alegem? ca nu avem alternative…

  2. esti un ipocrit mai pepi.daca astepti sa vezi reactia sau parerea noastra atunci ce fel de formator de opinie mai esti?!mai bine aouca te de facut cozonaci ca tot vine iepurasul si lasa ne in durerea noastra.pdl pnl ce mai conteaza omul vrea sa ramina baron sef peste judetul caras severin ce e greu de remarcat.se nvart intre ei barosanii ca sa poata conduce rominia pina la adinci batraneti.iar noi plebea nu putem fi decat cadavre.pe care calca toti.ca sa si atinga scopul.p.s. chiar sant em curiosi sa vdem pe cine te hotarasti sa sustii la alegeri.mai mult ca sigur pe unul de teapa lui frunzaverde asta de la resita.nici nu conteaza la cata credibilitate ai t u in fata noastra aproape de limita nimicului.oricum succesuri mai tu pepi care te crezi un cosmin gusa al giurgiului.gusa ai dar cosmin nu esti.mai ai de tras la rame.

  3. doua ar fi motivele defectarii lui frunzaverde(in treacat fie zis,nu mi-a placut niciodata de umflatul asta cu ochi de broscoi)1 lipsa fondurilor ptr campanie,ungureanu este un altfel de prim ministru 2. frica de dna. chiar credeti ca broscoiul asta e fata mare? sa se spele pe cap tonta si porumbacu cu el,sunt curios cum vor vota carasenii care il stiu mai bine in apucaturi p-asta.

  4. Politica nu e o poveste cu printese si vrajitoare. Este vorba de o clica care a distrus tara si restul lumii. Daca asta a ales sa plece acum cu interese cu tot, e un lucru bun. Interesul nostru al maselor este unul singur: sa dispara PDL de la putere. Daca n-am trai cu speranta asta ar trebui sa emigram cu totii. Si daca vor veni la putere alti nemancati cel putin ne-or respecta mai mult!
    Doamne ajuta!

  5. @nelutu.ce naiv esti!pdl a distrus tara,pnl si psd ne-au adus luna de pe cer.mi-a placut”…alti nemincati cel putin ne-or respecta mai mult!” d-aia am zis ca esti cel putin naiv.

  6. @gogu. a sti ca nu am pretentii de la tine,de unde nu e,nici dumnezeu nu cere.ti-au spalat creierul gadea si vuvuzelele de la haznaua 3,una ,doua,basescu…@ alcatraz. nu stiu si nu ma intereseaza vum vor vota carasenii,chestia ca nu mai pot pidilicii sa fure,hm! la cit sunt de bastepti,gasesc ei cum. pe mine ma intereseaza cum va vota pulimea in giurgiu,tot cu comunistul iliescu si cu smekerul mitica beianu? e mai aproape giurgiu decit caras-severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.