httpv://www.youtube.com/watch?v=chgEhlWJJTM&feature=youtu.be

9 COMENTARII

  1. nu le convine liberalilor, au uitat cand in 2008 incalcau flagrant legea numai sa castige alegerile ba prin Mustatea, ba prin Rosu cand au fost prefecti facand hatarul dictatorului Iliescu, isi permitea atunci sa atace bugetul Consiliului Judetean pentru ca primise de la Tariceanu mii de miliarde inainte de alegeri pe care le-a folosit drept spaga electorala, deschizand zeci de santiere in oras si pacalind lumea ca face bine, in realitate si-au tras spaga si dupa patru ani au ramas nefinalizate lucrarile pe care intentionat le-a inceput acum in prag de alegeri sa ne mai prosteasca inca o data, va ajunge cat a-ti furat liberalilor vopsiti

  2. Felicitari Anton acum m-ai convins sa-ti dau votul desi lucrez la directia lui Maroiu pt ca m-am saturat sa ma scoata in strada cu fotza sa stig impotriva , si multi din colegii mei de serv fac la fel te vor vota !!!

  3. neaAnton o sa va umple de beton. Aveti rabdare lingailor pedelici si o sa vedeti… asta numai daca va aude Dumnezeu si o sa castige neaAnton.
    Deci: numai daca …

  4. Dar l-a întrebat cineva pe Anton care erau motivele pentru atacarea bugetului atunci şi dacă se compară cu alea pe care le arată el acum? PD-L- iciul vrea să ne aburească, la vremea aia PNL-iştii atacau bugetul pentru că dom coleg al lui Anton, Boiangiu, dădea banii la primării cum voia muşchii lui, Giurgiu cu 70000 de locuitori primea mai puţin decât o comună cu 3000. Acum Anton cu Cristoi fac gălăgie pentru că nu ştiu ce virgulă nu e pusă bine în buget, nicidecum de modul cum sunt repartizaţi banii. Şi, cine îşi mai aduce aminte, PNL a şi câştigat de două ori în instanţă pe buget cu Boiangiu, în schimb, acum prefectul lui Anton a cam pierdut

  5. Stimate domnule Beianu, eu ,in locul tau nu mi-as face deloc campanie, pur si simplu m-as plimba. Doar ai fost THE BEST ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.