Miercuri, 21 martie, la Liceul de Chimie „Miron Nicolescu”, un grup impresionant de elevi au fost prezenţi la această acţiune, împreună cu directorul unităţii – Nicolae Dogaru – şi de cadre didactice.

Au fost expuse informaţii despre nocivitatea acestor droguri uşoare, despre modul cum acestea creează dependenţă. În cuvântul său, prefectul Robert Cristoi a subliniat faptul că „principala cauză a răspândirii acestui flagel este ANTURAJUL. Există şi o expresie celebră care spune: Fereşte-mă, Doamne, de prieteni, căci de duşmani am eu grijă! Aşadar, atenţie la prietenii conjuncturali! (…) Vă doresc o viaţă frumoasă, lângă priteni adevăraţi!”

10 COMENTARII

 1. Salutam actiunile domnului Cristoi, atitudinea pe care o are fata de tineri si nu numai, succes pe mai departe si il asiguram de sprijinul total al generatiei sale.

 2. Este o actiune extrem de importanta in ziua de astazi, in conditiile in care generatia adolescenta si proaspat adulta consuma aceste substante extrem de periculoase!
  Cum ar zice englezii, „Thumbs up” pentru domnul Cristoi.

 3. Astea sunt actiunile de care au nevoie tinerii nostrii !
  In sfarsit s-a gandit cineva si la ei …
  Jos palaria domnule Cristoi !

 4. Sa ne mai lase Cristoi cu propaganda asta ieftina si mai bine ne-ar spune cat i-a cerut Anton sa scoata de la buzunar din banii dositi cote din vama,si sa ii bage la alegeri in campanie(chipurile)Nu va mai aprindeti baieti,ca nimic nu e pentru voi,doar Anton si camarila.Aa, si Velicanca!

 5. @danuttza. si ai vrea sa-ti spuna tie? ca ce chestie? ce eu v-am spus cit am furat din taxa ecologica?v-am spus cite proprietati am prin strainataturi? si cu toate ca nu v-am spus,va somez sa ma votati inca odata sa fac 20 ani ,apoi inca odata sa fac 24 ani dupa care…ma duc singur la tirgoviste ca si taticul meu.

 6. macar cineva mai incearca sa faca cv…multi chiar nu sunt interesat de aceste campanii…dar poate ii atinge pe altii 🙂 Felicitari domnule Cristoi

 7. cum cu cine votezi? cu mine,cel mai mare hotoman al orasului din ultimii 16 ani.daca nu ma votezi tu si alti bastepti,il am eu pe butoane si toti tiganii lui. pina nu fac 24 ani in mandat ca taticul meu,nicolae cel mare din scornicesti,nu ma las chit ca dupa,ma asteapta si pe mine un pluton la tirgoviste…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.